سبد خرید

سبد خرید

سبد شما خالی است!

  1. میزان تخفیف 0تومان
  2. جمع سفارش 0تومان
  3. مبلغ پرداختی 0تومان

دستور کیک ساده بدون فر(قابلمه ای با فیلم)

  • شنبه 25 جولای 2020
  • 266 بازدید
5
دستور پخت کیک ساده بدون فر

طرز تهیه کیک بدون فر روی اجاق گاز

 

مواد لازم برای تهیه کیک ساده بدون فر

برای تهیه کیک ساده بدون فر مواد زیر لازم است:

۱-تخم مرغ ۶ عدد
۲-پودر شکر ۱ پیمانه
۳-آرد سفید۱ پیمانه
۴-آب جوش ۱/۲ پیمانه
۵-بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
۶-وانیل‏ ۱/۲ قاشق چایخوری
۷- روغن مایع به مقدار لازم
کیک ساده بدون فر

شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد: ” طرز تهیه کیک وانیلی ساده

طرز تهیه طرز تهیه کیک قابلمه ای

برای تهیه کیک قابلمه ای سفیده و زرده تخم مرغ ها را هم جدا کرده و سفیده را در ظرفی جدا با هم زن هم بزنید تا زمانی که رده پره های هم زن روی آن مانده و در زمان برگرداندن ظرف مواد نریزد و سپس در یخچال قرار دهید.
ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید. زرده های باقی مانده از محله قبلی را همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و تا زمانی که رنگ مایع کرم نشده هم بزنید. حالا آب جوش را به آن اضافه نمایید و تا مخلوط شدن شکر هم بزنید تا زمانی که مایع به حالت کش دار و رنگ کرمی تبدیل نشده هم زدن را قطع نکنید. آرد و بکینگ پئودر را را در سه مرحله از الک رد کنید و به مخلوط زرده کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و در آخر سفیده ای که قبلا آماده کرده اید را از یخچال خارج کرده و و به مایع اصلی کیک آرام آرام بیافزایید و آهسته هم بزنید تا پف آن نخوابد. قابلمه را از قبل روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. ته قابلمه را با روغن چرب کنید مایع را داخل قابلمه ریخته و روی آن دم کنی بگذارید و با حرارت ملایم منتظر پخته شدن باشید.

کیک قابلمه ای پف دار

کیک ساده بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک قابلمه‌ای

  • روغن مایع ۲/۳ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • شیر یک و یک چهارم لیوان
  • شکر ۱.۵ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بکینگ پودر دو و یک چهارم قاشق چایخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری

فیلم آموزش کیک ساده بدون فر

 

 

طرز تهیه کیک قابلمه‌ای

ابتدا آرد را ۳ بار از الک رد کنید سپس شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا ولرم باشد. شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با استفاده از همزن هم بزنید تا زمانی مایع به رنگ کرم و حالت کشدار درآید. آردی که از الک رده شده را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آرام آرام به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و شروع به هم زدن نمائید به قدری هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم بزنید. برای نچسبیدن کیک به کف قابلمه، با کمی روغن کف قابلمه را چرب کنید سپس مواد کیک را درون آن بریزید. حالا قابلمه یا قالب را روی شعله پخش کن قرار دهید و درب قابلمه را دم کنی بزنید. شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت یک ساعت کیک پخته شود. کیک آماده سرو است نوش جان.

 

نکات طرز تهیه کیک ساده بدون فر

 

  1. برای پخت هر نوع شیرینی یا کیک ساده بدون فر همیشه از دستور پیروی کنید.
  2. همواره آرد، بکینگ پودر و وانیل را سعی کنید از الک رد کنید .
  3. هم زدن را طبق دستور انجام دهید نه کم و نه زیاد.
  4. بعد از خارج کردن کیک از فر، در دمای آشپزخانه صبر کنید تا خنک شود و از گذاشتن در یخچال خودداری کنید.
  5. صبر کنید تا کیک به صورت کامل پخته شود.
  6. کیک به هنگام گرم بودن از نایلون استفاده نکنید صبر کنید تا کیک خنک شود.
  7. کف سینی را همیشه با کاغذ آغشته به روغنی کنید.
  8. همیشه اگر دوست داشتید می توانید مقدار شکر را کم استفاده کنید(مخصوص افراد مبتلا به دیابت)

 

مزیت مهم کیک ساده

 

  • زمانی که کیک را در خانه درست می کنید کنترل بیشتری روی مواد اولیه دارید می توانید بر حسب دلخواه کیک را شخصی سازی کرده و با مدل های مختلف کیک خانگی را آماده کنید. خیالتان راحت است که کیک با مواد درجه اول یا دوم پخته شده است.
  • بخاطر زود آماده شدن کیک های ساده، در کم ترین زمان می توانید برای صبحانه، دورهمی ها و… طبغ کرده و نوش جان کنید.
  • احتمالا با توجه به مواد اولیه ی که دارید چند بار کیک ساده بدون فر تهیه کنید و از نظر قیمت نیز به صرفه است.

توصیه: همیشه طبق دستورات کیک خانگی را تهیه کنید.

 

فوت و فن پخت کیک در قابلمه

 

  • برای چرب کردن کف قابلمه بهتر است از روغن جامد و یا کره استفاده کنید.
  • اگر روغن مایع در دسترس دارید می توانید دیواره و کف قابلمه را چرب کنید و سپس مقداری آرد در قابلمه بپاشید.
  • توجه داشته باشید که برای پخت کیک بدون استفاده از فر باید از قابلمه ای استفاده نمائید که درب مناسبی دارد و به خوبی بسته می شود.
  •  در حین پخت کیک از برداشتن درب قابلمه خودداری کنید.
  • می توانید کیک را به کمک پسته یا نارگیل تزیین کنید.

 

 

وب سایت قرابیه در زمینه سفارش آنلاین کیک و شیرینی در خدمت مردم عزیز کشورمان است.

 

مقالات پیشنهادی ما به شما:

  1. طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه
  2. سفارش آنلاین شیرینی در ارومیه
  3. طرز تهیه کیک با روکش دسر شکلاتی
  4. آموزش پخت کیک شکلاتی ساده
  5. طرز تهیه کادایف
  6. طرز تهیه کیک یزدی بدون فر
  7. طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
  8. دستور پخت اسلایس خرما گردو
  9. طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی
  10. طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص و خوشمزه [آموزش با عکس و فیلم]

دیدگاه شما

پاسخی بنویسید برای :
  • سوسن مرادی پنج‌شنبه , 30 جولای 2020 پاسخ

    کیک رو آماده کردم خیلی خوشمزه بود ممنون بابت طرز تهیه عالیتون

  • ایدا پنج‌شنبه , 30 جولای 2020 پاسخ

    واقعا عالی بود خیلی عالی

  • فاطمه پنج‌شنبه , 30 جولای 2020 پاسخ

    لطفا در مورد طرز تهیه قرابیه نیز اموزش بگذارید

  • آتوسا جمعه , 31 جولای 2020 پاسخ

    عالیه ممنون ازاین کیک قشنگ❤❤👍👍👏👏

    توقابلمه چرا پف نمیکنه مال من چکارکنیم پف داشته باشه

    • no avatar
      admin شنبه , 1 آگوست 2020 پاسخ

      سلام اتوسا جان برای پف کردن رعایت چندین نکته ضروری است بی زحمت مقاله پایین که به این موضوع اشاره شده است را به صورت کامل مطالعه کنید.
      طرز تهیه کیک وانیلی ساده