سبد خرید

سبد خرید

سبد شما خالی است!

  1. میزان تخفیف 0تومان
  2. جمع سفارش 0تومان
  3. مبلغ پرداختی 0تومان

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی

  • پنج‌شنبه 6 آگوست 2020
  • 130 بازدید
3
طرز تهیه شیرینی زبان

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی

 

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با بهترین دستور پخت

  • آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
  • کره ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری
  • جوهرلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • آب خنک یک فنجان

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی مرحله به مرحله

در مرحله اول طرز تهیه شیرینی زبان خانگی، نخست  تخم مرغ ها را شکسته و جوهر لیمو و روغن مایع را همراه با آب و نمک داخل یک ظرفی ریخته و هم بزنید. بعد از مخلوط شدن کامل، در مرحله دوم تهیه شیرینی زبان خانگی، آرد را در یک ظرف بزرگ ریخته و وسط آن را به شکل گود باز کنید سپس مخلوط قبلی را اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید تا خمیر نرم به شکل یکدست به دست بیاید و سپس خمیر را به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن زیاد شود.

طرز تهیه شیرینی زبان

در مرحله سوم که خمیر کاملا جا افتاده است، روی میز کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را به شکل مربع پهن نمائید. دقت کنید که قطر خمیر نباید بیشتر باشد. حالا  ۱۵۰ گرم کره را روی خمیر بگذارید و از هر طرف خمیر را بپوشانید طوری که کره داخل خمیر قرار گیرد سپس به کمک وردنه روی خمیر ضربه بزنید تا کره داخل خمیر کاملا نرم شود. حالا خمیر را نازکتر از قبل روی میز کار پهن نمائید. حالا دوباره خمیر را به صورت شش لایه روی هم قرار بدید سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این کار را ۶ بار تکرار کنید.

مرحله چهارم پخت شیرینی زبان خانگی مربوط به برش دادن خمیر است، به یاد داشته باشید که با سرعت کار برش را انجام دهید تا خمیر همچنان خنک بماند حالا خمیر پهن شده را با استفاده از قالب مخصوص شیرینی زبان خانگی و یا هر نوع کاتر دیگر به یک شکل برش دهید. سپس با نوک کارد تیزی در طول وسط خمیر یک برش ۲ سانتی ایجاد کنید. حالا کف سینی را روغنی کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید. دقت کنید که فاصله شیرینی ها طوری باشد که در هنگام پخت و پف کردن شیرینی ها روی هم قرار نگرفته و شکل واقعی خود را از دست ندهند.

قبل از قرار دادن سینی در فر، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و روی خمیر ها را با مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ بمالید و سپس سینی را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی زبان

حالا سینی را درون فر که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید. در شروع پخت حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. حدودا بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه شیرینی ها پف کرده و بالا می آیند. سپس دما فر را روی ۱۸۰ قرار داده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا کامل پخته شود.

بعد از خارج کردن شیرینی پخته شده از فر، روی آن شربت کارامل یا عسل را همراه با کنجد یا پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزئین بریزید. شیرینی آماده سرو است نوش جان.

طرز تهیه شربت کارامل: برای تهیه شربت کارامل شکر را روی حرارت بخار آب  قرار دهید تا ذوب شوند سپس تخم مرغ ها را به آن بیافزائید.

شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد: “طرز تهیه کادایف “

 

نکات مهم برای طرز تهیه شیرینی زبان خانگی

  • برای جلوگیری از آب شدن کره داخل خمیر، سعی کنید محیط خنک باشد
  • در صورت خنک نبودن محیط، بعد از خارج کردن خمیر شیرینی زبان خانگی از یخچال سرعت انجام کارتان زیاد باشد.
  • حتما طبق دستورات گفته شده در وب سایت قرابیه به تهیه شیرینی خانگی زبان بپردازید.
  • در صورت لایه لایه نشدن، مقدار کره ای که داخل خمیر قرا دادید کم  بوده است و یا بیش از اندازه معقول قطر خمیر باز یا بسته شده است.
  • در صورت لایه لایه نشدن شیرینی، احتمال دارد درجه حرارت فر کم بوده است.
  • اگر زمان برای تهیه خمیر شیرینی زبان وجود نداشت می توانید از خمیر هزار لایه که در فروشگاه ها وجود دارد استفده کنید.
  • اگر شیرینی خارج شده از فر اندازه کوچکی داشت، یا سینی بیش از اندازه روغنی بوده و یا هم خمیر به اندازه کافی استراحت نکرده است.

فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی زبان خانگی

برای دیدن طرز تهیه شیرینی خوشمزه زبان خانگی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

 

لطفا سوالات و نظراتتان را درباره طرز تهیه شیرینی زبان خانگی  با ما درمیان بگذارید .

برای تماس با کارشناسان قرابیه کامنت و نظرات یادتون نره یا هم به صفحه تماس با ما می توانید نظرات ارزنده خودتان را با ما در میان بزارید.

مقالات پیشنهادی ما به شما:

  1. سفارش انلاین سوغات در ارومیه
  2. طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز
  3. طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه
  4. طرز تهیه کیک با روکش دسر شکلاتی
  5. آموزش پخت کیک شکلاتی ساده
  6. طرز تهیه کادایف
  7. طرز تهیه کیک یزدی بدون فر
  8. طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
  9. دستور پخت اسلایس خرما گردو
  10. طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص و خوشمزه [آموزش با عکس و فیلم]

 

دیدگاه شما

پاسخی بنویسید برای :
  • فاطمه زهرا پنج‌شنبه , 6 آگوست 2020 پاسخ

    من عاشق شیرینی زبان هستم تعارفتونو طبق گفته هاتون انجام دادم یک شیرینی عالی زبان خانگی پختم خیلی خوشمزه بود ممنونم از شما

  • |armita چهارشنبه , 12 آگوست 2020 پاسخ

    عالیه