سبد خرید

سبد خرید

سبد شما خالی است!

  1. میزان تخفیف 0تومان
  2. جمع سفارش 0تومان
  3. مبلغ پرداختی 0تومان

طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه

  • سه‌شنبه 29 سپتامبر 2020
  • 116 بازدید
2
کیک یخچالی

طرز تهیه کیک یخچالی ساده فقط در چند دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی ساده

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۳ قاشق غذاخوری
  • بیسکویت پتی بور ۳ بسته
  • کره ۵۰ گرم

 

کیک یخچالی پتی بور

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

موقع تهیه هر نوع کیک ابتدا، پودر کاکائو و آرد را از الک رد کنید. تا مخلوطی یکدست به دست آید. حالا شکر و شیر را با هم دیگر مخلوط نموده و روی شعله قرار دهید و به شکل مرتب مخلوط را هم بزنید تا شکر ها داخل شیر کاملا حل شوند.

آرد و پودر کاکائو را آرام آرام به مخلوطی که روی شعله است اضافه کرده و همزمان به همزدن ادامه دهید. اگر حین اضافه کردن همزدن را متوقف کنید مواد به ضصورت گلوله گلوله خواهد بود. حالا وانیل را اضافه نمائید و مخلوط را هم بزنید. مخلوط را تا زمانی که غلظتی مانند فرنی نداشته باشد هم بزنید. حالا شعله را خاموش نموده و کره را اضافه کنید تا کاملا به آب تبدیل شود.

بیسکویت پتی بور کیک یخچالی

حالا کف قالب یا سینی یک لایه بیسمویت پتی بور چیده و روی آن ها سسی که درست کردید را بریزید. ( سس باید داغ باشد اگر سرد شد دوباره آن را گرم کنید).

دوباره بیسکویت را چیده و از روی آن سس بریزید. تا اتمام بیسکویت یا پر شدن سینی و قالب ادامه دهید. به یاد داشته باشید که لایه آخر کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور باید سس باشد.

به همین راحتی به مرحله نهایی تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بوری میرسیم، قالب یا سینی را تا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خود را بگرید. هر چقدر کیک یخچالی ساده در یخچال بیشتر بماند قطعا طعم بهتری خواهد داشت. اگر مهمانی داشته باشید و برای میل آن عجله دارید می توانید بعد از گذر ۵ ساعت کیک را از یخچال خارج کنید. نوش جان!

بعد از خارج کردن برای تزئین می توانید از شکلات های رنده شده ریز و یا اسمارتیز های خوش رنگ استفاده نمائید.

ویدیو آموزش طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

برای آموزش طرز تهیه این کیک از ویدیو زیر می توانید استفاده کنید.

۶ نکته طلایی در تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

  • حتما طبق دستورات گفته شده عمل کنید.
  • اجازه ندهید موقع ریختن سس روی بیسکویت ها، سس سرد باشد.
  • اگر سس سرد بود حتما آن را روی شعله حرارت دهید تا گرم شود.
  • می توانید از کاغذ روغنی برای پهن کردن در کف سینی استفاده کنید.
  • حداقل زمان قرار گیری کیک در یخجال ۱ روز یا ۲۴ ساعت است.
  • برای تزئین از اسمارتیز یا شکلات های ریز رنده شده می توانید استفاده نمائید.

این مقالات نیز برای شما پیشنهاد می گردد:

  1. طرز تهیه کیک وانیلی ساده
  2. طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز
  3. طرز تهیه کادایف
  4. طرز تهیه کیک یزدی بدون فر
  5. طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی
  6. طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
  7. آموزش پخت کیک شکلاتی ساده
  8. طرز تهیه کیک با روکش دسر شکلاتی
  9. دستور پخت اسلایس خرما گردو
  10. سفارش آنلاین شیرینی در ارومیه

 

دیدگاه شما

پاسخی بنویسید برای :