سبد خرید

سبد خرید

سبد شما خالی است!

  1. میزان تخفیف 0تومان
  2. جمع سفارش 0تومان
  3. مبلغ پرداختی 0تومان

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

  • پنج‌شنبه 13 آگوست 2020
  • 121 بازدید
5

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر در ۳ مرحله

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی بدون فر

  • آرد یک پیمانه
  • شکر  ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۵ قاشق غذاخوری
  • پکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل  ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • هل ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع   ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

 

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

برای تهیه کیک یزدی بدون فر تنها به یک عدد قابلمه نیاز داریم حتی در این نوع تهیه وجود همزن برقی هم ضروری نیست. در مرحله اول آرد و بکینگ پودر را در ۳ مرحله از الک رد کنید بعد ۲ عدد تخم مرغ را در یک ظرفی بشکنید و شکر را به آن بیافزائید حالا شروع به همزدن کنید و تا یکدست و کف نشدن مایه، همزدن را متوقف نکنید. هنگم هم زدن وانیل را نیز اضافه کنید. در مرحله دوم از تهیه کیک یزدی بدون فر، روغن مایع، شیر و گلاب را به مایه قبلی اضافه کنید و شروع به همزدن نمائید.

در مرحله سوم و آخر، آرد و بکینگ پودر الک شده را همراه با هل به مواد قبلی اضافه نموده و تمامی مایه را یک مخلوط کنید. برای تهیه کیک بدون یزدی بدون فر نیاز به یک قابلمه و تعدادی قالب کیک یزدی دارید که در اینجا می توانید از فنجان نیز استفاده کنید. ابتدا کف قالب کیک یزدی را با کمی روغن چرب کنید سپس مایه کیک یزدی را به اندازه نصف فنجان، داخل آن بریزید

با استفاده از یک قابلمه که در ابتدا نیز اشاره شد، کیک یزدی پخته خواهد شد به این شکل که، قابلمه را به اندازه نصف ارتفاع فنجان ها آب ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید حالا صبر کنید تا آب به جوش آید. بعد از جوشیدن آب فنجان های کیک یزدی را داخل قابلمه قرار دهید حالا حرارت اجاق گاز را کم کرده و تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. بعد از این مرحله، اجاق گاز را خاموش کرده و روی قابلمه پارچه تمیزی قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه به همین صورت استراحت کند. کیک یزدی شما آماده سرو است نوش جان

فیلم آموزش کیک یزدی بدون فر در ۳ مرحله

در این ویدیو می توانید نحوه تهیه کیک یزدی بدون فر را مشاهده کرده و در کم تر از ۳۰ دقیقه کیک یزدی تهیه کنید.

نکات طلایی برای پخت کیک یزدی بدون استفاده از فر

  • به یاد داشته باشید که حتما برای تهیه کیک یزدی بدون از دستور بالا استفاده کنید.
  • برای تزئین کیک می توانید موقع قرار دادن فنجان ها در داخل قابلمه، مقداری کنجد یا پودر پسته و نارگیل روی آن بریزید.
  • حتما از قابلمه ای که درب و دستگیره محکمی دارد استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که مایه کیک یزدی را به مقدار نصف فنجان بریزید.
  • برای جلوگیری از پف نکردن و خوابیدن پف، درب قالبمه را همراه با دمکنی بپوشانید تا حتی از خمیر شدن کیک نیز جلوگیری شود.
  • بهتر است قبل از مخلوط کردن آرد و بکینگ پودر با مواد قبلی، آن را ۳ بار از ال رد کنید.

آرزومندیم که از نحوه تهیه کیک یزدی بدون فر و نکات طلایی آن، نهایت استفاده را برده باشید. اگر شما طرز تهیه کیک یا شیرینی مخصوصی دارید و یا علاقه مند به انواع مختلف دیگر هستید، می توانید در کامنت ها نظرات خود را ثبت کنید و با تیم قرابیه توسط صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.

مقالات پیشنهادی ما به شما:

  1. سفارش آنلاین شیرینی در ارومیه
  2. طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه
  3. دستور پخت اسلایس خرما گردو
  4. طرز تهیه کادایف
  5. آموزش پخت کیک شکلاتی ساده
  6. طرز تهیه کیک با روکش دسر شکلاتی
  7. طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه
  8. طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص و خوشمزه [آموزش با عکس و فیلم]
  9. طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی
  10. دستور کیک ساده بدون فر(قابلمه ای با فیلم)

 

 

دیدگاه شما

پاسخی بنویسید برای :