سبد خرید

سبد خرید

سبد شما خالی است!

  1. میزان تخفیف 0تومان
  2. جمع سفارش 0تومان
  3. مبلغ پرداختی 0تومان

طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

  • چهارشنبه 12 آگوست 2020
  • 61 بازدید
1

طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

این شیرینی خوشمزه معروف ترین نوع شیرینی شهر یزد است که طرفدارن زیادی در جای جای کشور دارد. با توجه به مواد اولیه مناسب برای تهیه کیک یزدی در مایکروفر، برای مراسمات مختلفی از آن استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم نحوه تهیه این شیرینی را بهتون یاد بدیم تا در کنار خانواده و دوستان طعم معروف ترین کیک ایران را بچشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی در مایکرو فر

  • آرد یک و نیم کیلو
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲/۳ لیوان
  • روغن مایع ۲/۳ لیوان
  • ماست ۱/۲ لیوان
  • پودر هل سبز ۱/۳ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کنجد به مقدار لازم
  • خلال بادام به مقدار لازم
  • پودر پسته به مقدار لازم
  • نمک به مقدار خیلی کم

طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

 

 

شاید این مقاله هم برایتان جالب باشد: “طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

طرز تهیه

در تهیه کیک یزدی با مایکروفر ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس برای تهیه مایع کیک یزدی، تخم مرغ ها را شکسته و داخل کاسه ای بریزید سپس با استفاده از هم زن برقی شروع به همزدن کنید تا اینکه تخم مرغ ها به رنگ کرم تبدیل شوند. حالا شکر را نیز بیافزایید و دوباره تا حل شدن کامل شکر در آن، هم بزنید. در این مرحله از تهیه کیک یزدی در مایکروفر ماست را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع و کلاب را هم به مایه اضافه کنید و تا یکدست شدن مایه هم زدن را متوقف نکنید.

طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

حالا پودر هل، آرد و بکینگ پودر را با مقداری کمی نمک  مخلوط کرده و در ۳ مرحله از الک رد کنید. سپس موادی که از الک رد شده را کم کم به مایه قبلی قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست به دست بیآید. کیک یزدی قالب مخصوصی دارد، کف قالب را با مقداری روغن چرب کنید سپس مقداری مایه را داخل قالب ریخته و داخل مایه ریخته شده در قالب، مقداری خلال بادام و پودر پسته ریخته و دوباره مایه بریزید. حالا روی کی یزدی مقداری کنجد نیز ریخته و سینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن هها طلایی شود. کیک یزدی آماده سرو است نوش جان!

 

نکاتی که باید در تهیه کیک یزدی در مایکروفر  دقت شود:

  • در تهیه این کیک خوشمزه طبق دستورات آن عمل کنید.
  • تخم مرغ ها را ۳۰ دقیقه قبل از شکستن، از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هم دما شود.
  • برای خوشمزه و معطر شدن کیک یزدی می توانید از زعفران نیز استفاده کنید.
  • دستور بالا برای تهیه کیک یزدی فقط مخصوص مایکروفر است نه مایکروویو.
  • قبل از وارد کردن سینی به داخل مایکروفر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
  • دقت کنید که این مواد برای ۸ نفر است که در کم تر از ۳۰ دقیقه تهیه می شود.
  • می توانید یک روز قبل از تهیه کیک یزدی، خلال های پسته را داخل شکر و گلاب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا نرم و معطر شوند.

ویدیو طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

اگر دوست دارید طعم شیرینی یزد را در خانه خود بچشید، برای تهیه آن می توانید از آموزش زیر استفاده کنید تا کیک یزدی را در مایکروفر تهیه کنید.

لطفا سوالات و نظراتتان را درباره طرز تهیه کیک یزدی در مایکرو فر با ما درمیان بگذارید.

برای تماس با کارشناسان قرابیه کامنت و نظرات یادتون نره یا هم به صفحه تماس با ما می توانید نظرات ارزنده خودتان را با ما در میان بزارید.

مقالات پیشنهادی ما به شما:

  1. طرز تهیه کیک یخچالی پتی بور در ۲ دقیقه
  2. سوغات ارومیه چیه و از کجا بخرم
  3. طرز تهیه کیک با روکش دسر شکلاتی
  4. آموزش پخت کیک شکلاتی ساده
  5. طرز تهیه کادایف
  6. طرز تهیه کیک یزدی بدون فر
  7. دستور پخت اسلایس خرما گردو
  8. طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی خوشمزه با فیلم آموزشی
  9. طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص و خوشمزه [آموزش با عکس و فیلم]
  10. طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز

دیدگاه شما

پاسخی بنویسید برای :
  • mohamad پنج‌شنبه , 13 آگوست 2020 پاسخ

    کیک یزدی برای صبحانه عالی است دستتون درد نکنه